Met grote passie en veelzijdige vakkennis

De diensten van stucadoorsbedrijf Gio in Alkmaar

Stucadoorsbedrijf Gio in Alkmaar heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van stucwerk voor binnen en buiten. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij voor u kunnen uitvoeren.

Onze diensten

Gangbaar stucwerk

Gangbaar stucwerk is bedoeld om een wand of plafond een egale oppervlakte te geven zodat deze wanden behangen kunnen worden of wanden of plafonds gereed zijn om te sauzen of te worden voorzien van sierpleister.

Sierpleister op wanden en gevels

Sierpleister is de afwerking van wanden. Een groot aantal sierpleisters is verkrijgbaar in vele kleuren waardoor het schilderen van de wanden overbodig is. De meest toegepaste soorten sierpleister zijn:

Sierpleister werk
Lijsten en ornamenten
Analyse van uw klachten

Onze diensten

Lijsten en ornamenten op plafonds

Om uw plafond een bijzondere uitstraling te geven bent u bij ons aan het juiste adres voor sierlijsten in alle soorten en maten. Ook ornamenten verfraaien een interieur. Wij hebben diverse uitvoeringen in voorraad. Uw smaak is bepalend, informeert u naar de mogelijkheden

Gespecialiseerd in

Design wanden

Design wanden zoals Beal Mortex, Pandomo, Istinto Giorgio Graesan en Brander mogen zich verheugen in een alsmaar toenemende populariteit. De betonlook geeft een interieur een heel aparte uitstraling

Marmerstuc
Marmerstuc
Marmerstuc
Stucadoor voor binnen en buiten

Onze diensten

Stucwerk buitengevels

Een door weersinvloeden of uitlaatgassen vervuilde gevel geeft een niet representatieve indruk van een pand. Na een grondige gevelreiniging brengen wij een nieuwe stuclaag aan. Als de originele kleur wordt aangehouden is geen vergunning van de gemeente nodig. Kiest u voor een afwijkende kleur dan is het raadzaam om bij de gemeente te informeren of mogelijk een vergunning nodig is. Ook voor buitenstucwerk verwerken wij materialen van de beste kwaliteit voor een fris en duurzaam resultaat.

Neem contact op

Stucadoorsbedrijf Gio in Alkmaar en omstreken

Bent u dus op zoek naar een veelzijdige stucadoor die kwaliteit en service hoog in het vaandel voert en u een aantrekkelijk tarief kan bieden? Neemt u dan vandaag nog contact op voor de diverse mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte.