Stucen en sausen.
17 dagen geleden.
Uw review
Voor strakke wanden en plafonds raad ik iedereen Gio aan. Hij gaat heel professioneel en schoon te werk, denkt mee en geeft tips voor het beste eindresultaat. Zelfs het sauz werk is super, wij zijn zeker tevreden.
Toon meer
Stucen van plafond en muren
8 maanden geleden.
Uw review
Wij zijn aangenaam verrast van de goede kwaliteit van het geleverde stucwerk. Het plafond en de muren zijn om door een ringetje te halen. Door het zorgvuldig afplakken van de vloer en keuken is zeer schoon werk geleverd.Als we weer een stucadoor nodig hebben, gaan we weer naar Gio. Betaalbare topkwaliteit. Jan en Willy Alleman
Toon meer
Top vakmannen
1 jaren geleden.
Uw review
Als je een vriendelijke, meedenkende vakman zoekt, is Gio (en zijn collega's) je man. Voor hem bij ons een niet al te grote klus , maar zeer snel en professioneel opgeleverd.

Nogmaals bedankt,
Groetjes Wouter en Sheila
Toon meer
Super mooi resultaat
1 jaren geleden.
Uw review
Om onze keuken en de rest van de beneden verdieping een geheel te maken hebben wij Gio en zijn mannen het strak laten stucen, afgewerkt met een Amsterdamse plint langs het plafond. Ziet er nu super mooi uit. Bedankt.
Toon meer
Heel blij met het eindresultaat
2 jaren geleden.
Uw review
Erg tevreden met het eindresultaat. Werken erg netjes, zijn heel vriendelijk, geven goed advies en denken graag mee. In de toekomst zullen wij Gio en zijn team zeker weer inhuren.
Toon meer
Snelle beschikbaarheid en top werk
2 jaren geleden.
Uw review
Zodra Gio de deur door kwam voelde het goed. Er wordt geadviseerd en vooral ook goed geluisterd naar de wensen. Waar sommige bouwlui wel eens kleinerend naar vrouwen zijn, zijn deze mannen juist super vriendelijk, respectvol en enthousiast. Je kan ze met goed vertrouwen in je huis achterlaten. Het resultaat? Super strak en niks op aan te merken. 5 sterren.
Toon meer
Goed werk
2 jaren geleden.
Uw review
Al vaker bij ons geweest. Zegt genoeg. Vriendelijk werkt netjes. Erg blij mee
Toon meer
Kwaliteit en professioneel
2 jaren geleden.
Uw review
Wij zijn heel tevreden met het werk dat Gio en zijn broer geleverd hebben!! Echte vakmannen en ook heel flexibel en meedenkend! Bedankt, groetjes Tom en Laura.
Toon meer
Vakman
2 jaren geleden.
Uw review
Wij zijn super tevreden! Een echte vakman die super netjes werkt en alles keurig achter laat.
Toon meer
Grote complimenten!
3 jaren geleden.
Uw review
Vanaf het eerste contact met Gio wisten we dat het goed zat. Recht door zee, betrouwbaar, professioneel, respectvol voor de werkomgeving en een bron aan parate vakkennis. Het resultaat is echt fantastisch, met het gevoel dat ons huis liefdevol is vernieuwd. En dat ook nog middenin de Corona crisis en een hittegolf. We bevelen Gio (en ook zijn broer) van harte aan, want grote complimenten voor onze 'nieuwe' woonkamer en trappenhuis!
Toon meer