Snelle beschikbaarheid en top werk
16 dagen geleden.
Uw review
Zodra Gio de deur door kwam voelde het goed. Er wordt geadviseerd en vooral ook goed geluisterd naar de wensen. Waar sommige bouwlui wel eens kleinerend naar vrouwen zijn, zijn deze mannen juist super vriendelijk, respectvol en enthousiast. Je kan ze met goed vertrouwen in je huis achterlaten. Het resultaat? Super strak en niks op aan te merken. 5 sterren.
Toon meer
Goed werk
1 maanden geleden.
Uw review
Al vaker bij ons geweest. Zegt genoeg. Vriendelijk werkt netjes. Erg blij mee
Toon meer
Kwaliteit en professioneel
5 maanden geleden.
Uw review
Wij zijn heel tevreden met het werk dat Gio en zijn broer geleverd hebben!! Echte vakmannen en ook heel flexibel en meedenkend! Bedankt, groetjes Tom en Laura.
Toon meer
Vakman
7 maanden geleden.
Uw review
Wij zijn super tevreden! Een echte vakman die super netjes werkt en alles keurig achter laat.
Toon meer
Grote complimenten!
11 maanden geleden.
Uw review
Vanaf het eerste contact met Gio wisten we dat het goed zat. Recht door zee, betrouwbaar, professioneel, respectvol voor de werkomgeving en een bron aan parate vakkennis. Het resultaat is echt fantastisch, met het gevoel dat ons huis liefdevol is vernieuwd. En dat ook nog middenin de Corona crisis en een hittegolf. We bevelen Gio (en ook zijn broer) van harte aan, want grote complimenten voor onze 'nieuwe' woonkamer en trappenhuis!
Toon meer
Vakwerk, netjes en zeer vriendelijk!
11 maanden geleden.
Uw review
Kon op zeer korte termijn aan de slag, meedenkend over de woning. Veel helpende tips gehad en bij vragen staat het bedrijf paraat. Mooie afwerking, echt vakmanschap. Aanrader dus!
Toon meer
Vriendelijke vakman
1 jaren geleden.
Uw review
Vriendelijke vakman, houdt zich aan de afspraken, werkt vlot en laat alles netjes achter. Zeer tevreden over het resultaat, Gio!

Groet, Bas & Charlotte
Toon meer
Professionele organisatie
1 jaren geleden.
Uw review
Gio levert echt vakwerk, strak stucwerk en hij werkt zeer secuur. Bedankt voor alles! Mvg, Laura en Mike.
Toon meer